I´m baaaaaack...

Vilket avslut på semestern! Denna utflykten var över all förväntan, killarna har varit på sådant härligt humör och vi har njutit av varenda stund tillsammans. Känner mig gladare och lugnare, måste bero på att man har fått stressa av sig lite.
Kolmården var toppen för familjer och vi hade lyckats hitta ett familjärt hotell en bit utanför djurparken. Den rekommenderar jag varmt till alla som vill övernatta där, den ligger precis vid en vik, de har en supergod grillbuffé på kvällen och den är prisvärd. Tyvärr kunde vi inte stanna mer än en natt eftersom vi skulle vidare till Stockholm och träffa en god vän till Mickael. De tog med oss ut till en av öarna i Stockholms skärgård, så mysigt vi hade det. Kvällen avslutade vi hemma hos vännerna med grill och massa härligt snack. Tredje dagen var sista dagen innan vi skulle köra hem på eftermiddagen och då passade vi på att gå i lite butiker.
Avslutningsvis: Vi var såååå nöjda med alltihop under vår resa att vi kommer att göra om detta men det blir fler dagar då.

Lite semesterbilder

Kolmården.


Frukost på Getå hotell. Märks att Neo o Nevin e bröder med sina grimaser.




Lunch ute i skärgården.


Fjäderholmen... vilken utsikt!


xxx Tina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback