En jobbig dag!

Fick en jädrans dålig start på dagen då vi upptäckte att någon hade gjort inbrott i Mickaels bil inatt. Av doften och avtrycken att döma så tror vi att det är en hemlös knarkare som har varit i farten. Denne personen fick med sig en del grejer såsom nycklar, presentkort, frimärken och en hel del mynt. Vår granne berättade för ett par månader sedan hur han hör att någon rycker i dörren på nätterna och nu misstänker vi att det är samma person som cirkulerar i området. Jag får nog ge mig ut till våra grannar och höra om det är fler som har blivit utsatta. Detta är nu anmält och förmodligen kommer vi att hitta den skyldiga, får bara hoppas på att polisen hinner före. För tänk om han/hon inte stoppas snart så kanske men en natt hittar någon hemma hos sig och hur skrämmande är inte det?!

Som om inte det skulle ha varit tillräckligt för idag så har även våra två ungar sett till att vi båda har fått huvudvärk. De har varit ganska jobbiga, milt sagt! Neo har börjat en ny trend inför varje måltid, han tycker tydligen inte om någonting som han blir serverad. Nevin har gjort allt han inte får göra och han har definitivt selektiv hörsel. Det har varit en konstant kamp om allt idag och droppen var inför nattningen när Neo låg och störde en bra stund och på så sätt vaknade Nevin till två gånger och kan nu inte sova. Ibland vill man bara drämma sitt huvud i väggen....... tröttsamt!!


xxx Tina

Kommentarer
Postat av: Nur

häromdan hade min väninna inbrott i sitt hem!!! sjukt att man inte ska kunna ställa sin bil eller vara säker i sitt hem.. som sagt hoppas dom får tag i dom skyldiga...gällande stycke nummer 2...

(föreställ dig martin lawrence i bad boys)

WOOOOOSAH WOOOOOOSAH :-)

såna dagar/kvällar/nätter vet man att man lever!!! :-D

2010-04-11 @ 21:25:14
URL: http://thediaryofns.blogspot.com
Postat av: Malla

Usch vilken dag! Så läskigt med inbrott :(

Hoppas du får en mycket bättre dag imorgon! Kram på dig

2010-04-11 @ 21:26:26
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: cecce

Oj...låter som du haft en tuff dag!

Ibland kan de käraste barn göra att man blir tokig:-)Jag vet...!Hoppas morgondagen blir bättre!

Kram

2010-04-11 @ 22:36:56
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: desse

fan vad synd.... tur att han inte tog sig in i huset kraaam hälsa familjen

2010-04-13 @ 13:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback