Epidemi

Det måste pågå en psykisk störnings epidemi just nu. Det är inte långt ifrån att man varje dag läser eller hör om mord eller grova brott där det är psykiskt sjuka människor som står ansvariga för.

I eftermiddags hände det något otroligt tragiskt här i Malmö. En far tog livet av mamman i familjen, sonen och sig själv. Ett så kallat utvidgat självmord. Jag blir så ledsen att ännu en gång faller ett oskyldigt barn offer för de vuxnas handlingar!! Varför kan vi inte skydda de små själen?? Föräldrar ska vara barnets största trygghet och för vissa är det helt tvärtom!
Nu ska den stackars pojkens klasskamrater och vänner i så ung ålder behöva ta itu med en mycket tragisk och sorglig händelse.

Det är dags att politikerna tar sig i kragen och reagerar mot den dåliga hanteringen av psykiskt sjuka människor!! Medborgarna och framför allt barnen behöver känna sig trygga i sitt samhälle, för så som det ser ut nu vågar man snart inte bege sig ut genom ytterdörren!!xxx Tina

Kommentarer
Postat av: Sanaz

Det some jag tycker e komiskt med denna artikeln ar att det har inte sagt om foraldrarna ar invandrare eller ej. Nar nagot sadant hander och det e ett invandrar familj, skriver pressen att det e en invandrar familj och deras ursprung med det samma. Men det har dem inte gjort i denna artikeln. Sa himla tragiskt for flickan som kommer hem efter sin utlands resa och inte har nagon familj kvar! Gor mig sa himla arg! Usch!

2010-04-09 @ 16:43:35
URL: http://sanazblog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback